top of page

SAJTÓ

Events

Sport and social events

Események

Sport és egyéb események

"Health on Wheels" is Ikarus' latest vehicle development

Press release - 9/7/2021

„Utazó klinika” az Ikarus legújabb járműfejlesztése

Sajtóközlemény
A Magyarországon megrendezésre kerülő olimpiai 7’s rögbi Európa bajnokságon mutatkozott be először hivatalosan az Ikarus legújabb termékinnovációja, az „Utazó klinika”.
Termékportfoliójának bővítésével reagált a XXI. század egészségügyet érintő kihívásaira az Ikarus.
Magyarország legrégebbi buszgyártójának legújabb termékinnovációja az „Utazó klinika” lehetővé teszi a nem helyhez kötött alap-, és járóbeteg egészségügyi ellátást.

Ambuláns ellátás egy buszban? Guruló klinika a Rögbi EB-n!

RTL Klub - Reggeli

Szerb küldöttséggel egyeztetett Székesfehérvár polgármestere

Magyarországra látogatott a Szerb Köztársaság Építésügyi, Közlekedési és Infrastrukturális Minisztériumának államtitkára, Lálity Urbán Emese és a posztot korábban betöltő Kern Imre, Szabadka polgármestere. A szerb delegáció tagjai délelőtt Budapesten tárgyaltak, majd Székesfehérváron folytatták programjukat, ahol megnézték az IKARUS Székesfehérvári Ipari Parkot, délután pedig dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel egyeztettek.

Palkovics László megtekintette az Ikarus elektromos buszainak sorozatgyártását

Székesfehérváron február elsejével a Zöld Busz Mintaprojekt keretében közúti forgalomba állt az IKARUS legújabb fejlesztése, az Ikarus CityPioneer elektromos busz. Ebből az alkalomból Palkovics László innovációs és technológiai miniszter ellátogatott Székesfehérvárra, az IKARUS Ipari Parkba, hogy megtekintse, hol tart a cégcsoport elektromos buszainak fejlesztése és sorozatgyártása.

bottom of page